OVER AIM

Zeker tegenwoordig is het publiek zeer kritisch en de spreekwoordelijke ketting is echt maar zo sterk als zijn zwakste schakel. Maar al te vaak komt het voor dat er in een bar of restaurant de verkeerde muziek, voor de verkeerde doelgroep, op het verkeerde moment wordt afgespeeld. Gevolg; het gevoel dat u probeert over te brengen met uw wel doordachte concept wordt niet op de juiste manier ervaren. Eeuwig zonde natuurlijk, om uw harde werk en middelen niet het optimale rendement te zien behalen!

Gelukkig is het eigenlijk veel makkelijker dan het wellicht klinkt; de kans is namelijk groot dat u een topper van een chef-kok voor uw keukenbrigade heeft, een dijk van een cocktail shaker voor in de bar, een geweldige interieur-architect voor uw inrichting en het beste PR -bureau voor een deel van uw marketing campagne. Waarom dan wel zelf uw muziek selecteren, of erger nog, uw personeel dit te kust en te keur laten doen? Ook hier zijn gelukkig specialisten voor tegenwoordig.

AIM is met name gespecialiseerd in de beter gesegmenteerde Hotels (4 en 5 sterren), Restaurants, Bars en Clubs. Past u in dit profiel, dan zijn wij van mening dat we met 20 jaar ervaring in de industrie als geen ander weten hoe we binnen het kader van uw identiteit de allerbeste ervaring voor uw gasten creëren met de juiste muziek op het juiste moment.