FOOD, LIVEMUZIEK EN ENTERTAINMENT OP HET MOOISTE DAKTERRAS VAN AMSTERDAM!

Op vrijdag 14 augustus organiseert Architects in Music de tweede editie van Rosemary’s Rooftop op het dakterras van Restaurant Bureau in Amsterdam.

Rosemary's rooftop

Op vrijdag 14 augustus organiseert Architects in Music de tweede editie van Rosemary’s Rooftop op het dakterras van Restaurant Bureau in Amsterdam. Food, livemuziek, theater én entertainment op één van de mooiste, spannendste en grootste dakterrassen van Amsterdam.

Vrijdag 14 augustus toveren wij het 1200m2 grote dakterras van restaurant Bureau nogmaals om tot een ware oase om bij ondergaande zon te genieten van een onvergetelijke muzikale en theatrale reis. 

Deze avond trakteren we je op een scala aan geweldige performers en muzikanten die van Rosemary’s Rooftop een onvergetelijke dinner experience zullen maken.

Tussen 18:00 uur en 19:00 uur staan we voor je klaar met een aperitief. Vanaf 19:30 uur start het programma en bieden we plek aan een beperkt aantal gasten voor een veilig maar intiem samenzijn. 

Rosemary's Menu

Rosemary’s Aperitief
Elderflower Gin met London Essence Tonic, Sinaasappel en verse Rozemarijn

Voorgerecht
Buffelmozzarella, gegrilde cherrytomaten, ingelegde haricoverts en tartaar van biet 

Tussengerecht
Een zomerse avocado-, komkommer-, muntsoep. Brood met rozemarijnolie en rozemarijnaoli

Hoofdgerecht naar keuze:
Diamanthaas met paddestoelenjus,  fondant aardappels en geglaceerde wortelen
~ of ~
Lasagnette met seizoensgroenten, broodkruim met ricotta en courgette-, rozemarijn crème

Dessert
Proeverij Bureau

Rosemary's Music

Lieve Rosemary vrienden, we zijn super trots dat we voor Rosemary’s Rooftop op 14 augustus weer een geweldige artiest voor jullie hebben.

Tijdens deze tweede editie komt niemand minder dan Jennie Lena voor jullie optreden.

Jennie Lena groeide op in een familie van muzikanten. Ze werd beïnvloed door een rijk palet aan muzikale stijlen: Soul, R&B, Jazz, Hiphop, Gospel, Funk en Blues. 

Ze beleefde haar definitieve doorbraak bij het grote publiek na haar auditie bij The Voice of Holland in 2015. Haar ‘blind audition’ ging onmiddellijk viral en is inmiddels al meer dan 48 miljoen keer bekeken!

Meer prachtige live muziek tijdens Rosemary’s Rooftop beleef je met het aanstormend talent Zoë Low.

De 19-jarige Zoë Low uit Amsterdam valt direct op met haar warme stemgeluid. Dat is onder meer al te horen op de covers die ze zelf op SoundCloud heeft geplaatst en die al meer dan 750.000(!) keer beluisterd zijn. Haar unieke geluid wordt ook herkent door het Amsterdamse boutique label Bloomer Records’ waarop ze inmiddels is getekend.

Ze werkte de afgelopen maanden aan haar debuut EP met producer en songwriter Vic Willems (Excelsior Recordings). Voor deze EP heeft ze o.a. met Vic Willems en Bart van der Elst (Indian Askin) geschreven. De EP verschijnt aan het einde van de zomer.

Zoë Low zal hierna te zien en te horen zijn in de Popronde, waarvoor ze door OOR-magazine al gelijk tot OOR talent is verkozen.

Info & Veiligheid

Lieve vrienden, 

Omdat dit een heel speciale bijeenkomst is en we willen dat alles zo soepel mogelijk verloopt, hebben we enkele richtlijnen opgesteld. Volg ze alsjeblieft om het voor jezelf en iedereen om je heen leuk en gemakkelijk te houden.

BELANGRIJK

Het programma begint om 18:00 uur met een aperitief en een ‘happy oyster-hour’ voor een heerlijke € 1,00 per oester!

Het diner wordt geserveerd vanaf 19:30 uur.

We willen je vragen om samen met je groep te arriveren.

Houd daarbij afstand in de rij en vergeet je ticket en ID niet.

Rosemary’s Rooftop is een sit-down dinnershow.

Zelfs in Bureaus ‘daktuin van 1200 m2 zijn de geldende regels van toepassing en we vragen u vriendelijk deze te volgen.

Houd te allen tijde 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en personeel.

We weten natuurlijk dat jullie allemaal de hele avond gezellig willen knuffelen en bij elkaar op schoot willen zitten, maar corona staat dat helaas nog niet toe.

Dwaal niet rond en blijf zitten als je kunt. Klaar voor nog een drankje? Uw gastheer staat voor u klaar! Alle groepen hebben hun eigen tafel, dit is uw persoonlijke belevingsruimte voor deze avond.

De gastheren zijn er ook om de richtlijnen in de gaten te houden, volg daarbij a.u.b. hun aanwijzingen.

HYGIENE
Was uw handen grondig bij binnenkomst en na gebruik van het toilet.

Er zijn verschillende hygiënepunten in het restaurant en er zijn ontsmettingsproducten beschikbaar.

GEZONDHEID
Een beetje ziek? Blijf alsjeblieft thuis. Uw gezondheid en de gezondheid van onze bezoekers en bemanning is op dit moment van het grootste belang.

We zullen alle bezoekers een paar snelle COVID-19 / gezondheidsgerelateerde vragen stellen bij aankomst, op deze manier zullen we beoordelen of uw bezoek een risico is of niet.

ADRES / TRANSPORT
Het adres is Johan Huizingalaan 763A, 1066 VH Amsterdam – Gelegen op de 5e verdieping van B.Building Business.

We raden iedereen aan om met de fiets te komen. Voor het gebouw is een fietsenstalling.

Komt u met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid op ons parkeerdek.

Als er voor jou geen andere mogelijkheid is, neem dan de metro naar HENK SNEEVLIETWEG. Vanaf daar is het vijf minuten lopen.

Rosemary’s Rooftop op het mooiste dakterras van Amsterdam

Terwijl de zon langzaam haar reis naar Australië inzet geniet jij van de beste livemuziek en entertainment, terwijl je met een lekker wijntje dineert op ons betoverende dakterras.